İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, "Çevre Haftası" kapsamında bahçesine ağaç ve çiçek dikimi etkinliği düzenledi. Anadolu Adalet Sarayı E blok dışındaki bahçede gerçekleştirilen etkinliğe İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Anadolu Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Kaya, Komisyon Başkan Yardımcısı Nihat Zincirli, Başsavcı vekilleri, savcılar ve anaokulu öğrencileri katıldı.
Başsavcı Zafer Koç ile Komisyon Başkanı Ahmet Kaya, dikilen ağaçlara can suyunu verdiler. Ağaçların dikildiğine dair hatıra kartları da yerleştirildi. Sonrasında adliye bahçesinde anaokulu öğrencileriyle birlikte çiçekler dikildi. Başsavcı Koç ile Komisyon Başkanı Kaya, çocuklarla sohbet ederek çiçek dikimlerine yardımcı oldular.

Başsavcı Zafer Koç, Anadolu Adliyesi bahçesinde çocuklarla ağaç dikti

“Çevremizi korursak hep birlikte daha mutlu bir geleceğe kulaç atmış oluruz”

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç,

“Bizler de ‘hepimizin bir dünyası var’ mottosuyla bu yıl çevre haftamızı kutluyoruz. Adliyemiz bahçesinde de birer ağaç diktik, anaokulu öğrencilerimizle de çevremizi güzelleştirmek adına çiçek diktik. Ayrıca adliyemizde idari işler başsavcı vekilliğimiz ve müdürlüğümüz aracılığıyla değişik seminer, resim yarışması ve birçok etkinliğimiz yaşanmaktadır. Dünyamız hepimizindir ve tektir. Çevremizi korursak hep birlikte daha mutlu bir geleceğe kulaç atmış oluruz” dedi.

E-5'te zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var E-5'te zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

Başsavcı Zafer Koç, Anadolu Adliyesi bahçesinde çocuklarla ağaç dikti

Kaynak: iha