Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, 2016 yılında Paris'te düzenlenen bir törenle evliliklerini resmileştirmişti. Çift, 2022 yılında oğulları Kurt Efe'nin doğumu ile mutluluklarını daha da pekiştirdi. Ünlü çift, özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih etse de, zaman zaman tatillerinden ve özel anlarından kesitleri takipçileriyle paylaşıyorlar.

Geçtiğimiz haftalarda, Tatlıtuğ ailesi tatil için Portekiz'in Lizbon kentine gitmişti. Başak Dizer, bu tatil sırasında oğlu Kurt Efe ile çekilen samimi kareleri Instagram hesabında paylaştı. Fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Hande Doğandemir takipçisi hakkında konuştu Hande Doğandemir takipçisi hakkında konuştu

"Bambaşka bir duygu"

Kıvanç Tatlıtuğ ise geçtiğimiz günlerde bir marka lansmanında oğlu Kurt Efe hakkında duygusal açıklamalarda bulundu. Tatlıtuğ, "Evlatla ilgili söylenecek kelimelerin hepsi aynı. Bambaşka bir duygu. Onun gelişimi bizi de büyütüyor. Her gün yeni şeyler öğreniyorum. Bazen gözlerim dolarak, bazen de tebessüm ederek büyümesini izliyorum. Allah tüm evlatların yolunu, bahtını, şansını açık etsin, sağlığını korusun" diyerek, baba olmanın verdiği mutluluğu ve sorumluluğu ifade etti.