Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde

'Kimseyle kavga etmeyeceğim dedim ama benimle kavga ederlerse ederim. Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı, 'Aziz Yıldırım gitti, Türk futbolu kurtuldu' demişlerdi. Şimdi 'Aziz Yıldırım gelsin, Türk futbolu kurtulsun' diyorlar.'

Türkiye'nin Kuva-yi Milliye'si Fenerbahçe Spor Kulübü'dür.

"Bu hareketi FETÖ terör örgütüne karşı başlatmış ve bunda da başarılı olmuştur. FETÖ, 'denizi geçtik, derede boğulduk' demiştir. Doğrudur, çünkü karşılarında biz vardık."

"Keyfim yerinde, işler de tıkırında ama Fenerbahçe'de bazı sıkıntılar gördüm. Arkadaşlarıma 'Biriniz aday olun, yürüyelim' dedim. 'Sen varken biz olmayız' dediler."

Toplantı devam ederken Aziz Yıldırım gözyaşlarına hakim olamadı.

"Ben Fenerbahçeliyim. Bunlar anlamıyorlar, anlamıyorlar...."

Aziz Yildirim Basin Toplantisi

"Bu hafta oynanacak maçta takımımızın muhakkak galip geleceğine inanıyorum. Bu haftadan itibaren yeni bir süreç başlayacak."

"Mevcut başkan, 'Ben Fenerbahçe Başkanı olduğum sürece Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar' dedi. Bunu hepimiz duyduk. Bizi kim şampiyon yapmak istemiyor? Açık konuşmak lazım. Kim? Alttan söylemeyeceksin, yukarıdan söyleyeceksin."

"Ben kimsenin adamı değilim, ben Fenerbahçe'nin adamıyım..."

"Vefa Küçük'ü 1 oyla geçip başkan seçildim. Fenerbahçe'nin başına 20 yıl bela oldum (gülerek). Şimdi yine geliyorum."

"Ben seçilirim, seçilmem. 72 yaşındayım. Allah ne kadar ömür verir bilmem. 3 sene için geleceğim. 3 seneden fazla yapamam."

"Devletten maddi ve manevi alacağımız var. Manevi alacağımız ödenmez. Hepimiz perişan olduk, şikeci damgası yedik. Fenerbahçe'nin borcu kadar alacağı var. Bunu masada çözmemiz lazım, mahkemede çözemeyiz."

"Mourinho ile 2 saat yüz yüze konuştum. O anlattı, ben anlattım. Hiç para konuşmadık. Fenerbahçe'nin maçlarını izlediğini söyledi. Bir aday iletişime geçmiş, mevcut başkan menajerleri göndermiş."

"Şimdi diyorlar ki 'Mourinho ile 15 Milyon € konuşulmuş ama buna verilir mi?' Ya sana ne kardeşim?"

"Bu yönetime teklifim; Eğer onlar da Mourinho ile çalışmayı düşünüyorlarsa gelsinler beraberce imzayı atalım. Biz kaybedersek Mourinho'nun parasının yarısını da ödemeyi taahhüt ediyorum."

"Fenerbahçe'nin üzerinde ölü toprağı var! 4 sene bizden, 6 sene bu yönetimden! Parayı imece usulü vereceğiz, halledeceğiz! Üç sene kombine alacağız, banka borcunu kapatacağız! Yoksa büyük tehlike var!"

"Fenerbahçe'nin üzerinde ölü toprağı var! 4 sene bizden, 6 sene bu yönetimden! Parayı imece usulü vereceğiz, halledeceğiz! Üç sene kombine alacağız, banka borcunu kapatacağız! Yoksa büyük tehlike var!"

Aziz Yildirim Basin Toplantisi 1

İki isim hakemliği bıraktı İki isim hakemliği bıraktı

"Ben borç kapatmaya gelmiyorum, Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geliyorum!"

"Benim olduğum dönemde Galatasaray malatasaray falan hikaye! Biz FETÖ’yle mücadele ettik!"

"Devletin içine sızdılar, devlet ile mücadele ettik. Onlarla mücadele etmekten, başka şey ile mücadele edemedik. En son Ankara'ya gittim ve 'Hapis yatmaya razıyım, karar verin' dedim. Verdiler!"

"Benden sonra her şey çok değişti, benim zamanımda bu televizyonlarda konuşamıyorlardı!"

"Benim zamanında 6 defa şampiyon olduk. 3 defa son maçta kaybettik. Hiç küme düşme tehlikesi yaşamadık ama onu biliyoruz. Burada az daha küme gidiyorduk."

"Ben Türkiye'de şampiyonluk hedefli koydum. Bunu abartmayın. Türkiye'de şampiyon olacağım. Sonrasına bakarız."

Editör: Yağız Atay