Ünlü komedyen Ata Demirer, Geyikli'de[gallery id="219" color="bg-warning"][/gallery]ile gündeme gelmeye başladı.

Denize olan sevdası ile bilinen ünlü komedyen Ata Demirer, yıllar önce Bozcaada'ya yerleşme kararı aldı. Geyikli'den ev ve arazi satın alan ünlü oyuncu, Çanakkale'de yaşamaya başladı. Ailecek Çanakkale'de yaşayan Demirer Ailesi zeytin, sebze ve meyve yetiştiriciliği yapıyor. Takvim'den Ufuk Özcan'ın Haberinde yer alan açıklamalar doğrultusunda zeytin yetiştirerek hasat yapan ünlü oyuncunun elde ettiği zeytinyağlarına bir yatırımcıdan teklif geldiği belirtildi.

Samimi Haber Ata Demirer

“ZEYTİNYAĞI TESİSİ KURALIM”
Zeytinyağında ünlü komedyanın hem adını hem de ürünlerini kullanmak isteyen yatırımcı iş insanı, zeytinyağı üretim ve satış tesisi kurmak istediğini Ata Demirer'e iletti. Ata Demirer ise iş yoğunluğu nedeniyle bu konuyu bir süre bekletmeye aldığı belirtildi.

Db6B9C52 5Bae

Bir kitap önerisi: Stendhal Bir kitap önerisi: Stendhal

Sanıldığının aksine büyük bir mal varlığına sahip olmadığını belirten Demirer bir röportajında "20 yıl önceki mülkiyetine hala sahip olduğunu söyledi. Emlak alımı yerine dostlarıyla güzel anılar biriktirmeyi tercih ettiğini vurgulayarak, "Bize insan lazım. Sana ne yapayım araziden, arabadan? Yalnızken ne yapayı, arabayı mı yiyeyim?" şeklinde konuştu.

Ae8Ba69D 5Bae E911 80

 Aşk hayatına da değinen Demirer, ekmek yedikçe zayıfladığını ancak kalbinin boş olduğunu dile getirerek, "Yalnızım boşum. Allah verirse verir, ben yeni birini aramıyorum. İnsan sevmek istiyor tabii ama denk gelmeyince de sevemiyorsun. Bir de şöyle tuhaf bir çağa girdik, her şey çok materyalist. Fizik de öyle. Herkes birbirine fiziğine göre değerlendiriyormuş gibi. Artık çok zor. Aşk eski bir yalan Adem’le Havva’dan kalan" sözleriyle hislerini aktardı.