Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan isim: Nadide Sultan Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan isim: Nadide Sultan

27 yıllık evliliklerini 29 Mayıs'ta anlaşmalı olarak noktalayan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un boşanmaları kamuoyunda büyük bir sürpriz yaratmıştı. Ancak, geçtiğimiz günlerde Mehmet Aslantuğ'un bir partide görüntülenmesi merak uyandırdı.

Mehmet Aslantuğ, parti çıkışında gazetecilerin "Barışma ihtimaliniz var mı?" sorusuna karşılık, "Arzum hanım ile bizim insani hiçbir derdimiz yok. Birlikte evlat büyüttük. Somut bir sebep yok. Yorgunluklar var, etkilendiğimiz süreçler var" şeklinde cevap verdi. Bu yanıt, çiftin ilişkilerinin dostane bir şekilde devam ettiğini gösterdi.

"Tekrardan evlenir misiniz?" sorusuna ise Mehmet Aslantuğ, "Bizim hukuken tescil edilmiş derin ilişkimiz var zaten" diyerek eski eşiyle olan bağlarının devam ettiğini ifade etti.

Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un boşanma sürecinde yaşadıkları ve şu anki ilişkilerinin ne yönde ilerleyeceği, kamuoyunda büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor. İlerleyen günlerde çiftin yaşamlarıyla ilgili daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.