Hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakan ve bir süredir gözlerden uzakta yaşayan Bruce Willis'in hastalığı frontotemporal demans olarak güncellenmişti.
BABASINA ÖZLEMİNİ DİLE GETİRDİ
Tüm ailesi Bruce Willis'le yakından ilgilenirken Demi Moore ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Rumer Willis, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Babasıyla yıllar önce çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Willis, "Bugün babamı gerçekten özlüyorum" ifadelerini kullandı. Baba kızın fotoğrafına binlerce beğeni gelirken; Rumer Willis'e de "Baba kız sevgisi her şeyin üstesinden gelir" gibi destek yorumları geldi.

YC4WgB3RhU6aGv0vm7-M9w

DEDE OLDU
Öte yandan Rumer Willis'in geçtiğimiz nisan ayında ilk bebeğini dünyaya getirmesiyle Bruce Willis de dede olmanın heyecanını yaşamıştı. 2020 yılında verdiği bir röportajda, babasının dede olmak için gün saydığını ve özellikle erkek torun sahibi olmak istediğini söyleyen Rumer Willis, "Beş kızı var, gerçekten çok fazla kadın enerjisi var onu anlıyorum" demişti.

1VDFU4S-5EaiZ71bzYM4oA
HASTALIĞI STABİL
Birkaç hafta önce babası Bruce Willis'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Tallulah Willis, "O aynı... ki bence bu konuda isteyebileceğiniz en iyi şeyin bu olduğunu hastalık sürecinde öğrendim" sözleriyle Willis’in hastalığının stabil halde olduğunu duyurmuştu.

İsrail Gazze’de kendi askerlerini vurdu! İsrail Gazze’de kendi askerlerini vurdu!

t_Y4pMOs80ijTN0Hzamjbg