Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde yüz yüze olarak gerçekleştirildi. Sınavların tamamlanmasının ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi.

AÖF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

AÖF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

AÖF sınav sonuçları genellikle sınav tarihinden itibaren 15 gün içerisinde açıklanıyor. Bu süre hesap edildiğinde, AÖF final sınav sonuçlarının Şubat ayının ilk haftası, yani 3-7 Şubat tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.

KPSS saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek? KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek? KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF sonuçları, Anadolum eKampüs sistemine yüklendikten sonra erişime açılacak. Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonundan TCKN ve şifreleri ile oturum açarak AÖF final sınav sonuçları sorgulanabilecek.

Sonuç ekranında adayların doğru-yanlış cevap sayıları ve sınavdan elde ettikleri puanlar yer alacak.

Öğrenciler için öneriler

meb sınav

AÖF final sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih yaklaşırken, öğrencilerin aşağıdaki önerileri dikkate almaları faydalı olacaktır:

  • Sonuçların açıklanacağı tarihe kadar düzenli olarak Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edin.
  • Sonuçların açıklanacağı tarihte Anadolum eKampüs sisteminin yoğunluk nedeniyle yavaşlayabileceğini göz önünde bulundurun. Bu nedenle, sonuçların açıklanacağı gün erken saatlerde sisteme giriş yapmayı tercih edebilirsiniz.
  • Sonuçlarınızı kontrol ederken, doğru-yanlış cevap sayılarınızı ve sınavdan elde ettiğiniz puanlarınızı dikkatlice kontrol edin.Sonuçlarınızla ilgili herhangi bir sorunuz veya itirazınız varsa, Anadolu Üniversitesi'ne yazılı olarak başvurabilirsiniz.

Sonuçların açıklanması bekleniyor

YKS başvuru tarihi ne zaman? 2024 üniversite sınav ücreti ne kadar? YKS başvuru tarihi ne zaman? 2024 üniversite sınav ücreti ne kadar?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınav sonuçlarının Şubat ayının ilk haftası açıklanması bekleniyor. Öğrencilerin, sonuçların açıklanacağı tarihe kadar sabırlı olmaları ve dikkatli olmaları tavsiye ediliyor.

Editör: Elif Erbay