Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı ile görüştü Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı ile görüştü

Rusya'nın Pobeda Havayolları’na ait uçağında, Antalya - Moskova seferi esnasında bir kadın yolcu yanındaki erkek yolcuyu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

BAZA haber ajansındaki habere göre, beş saatlik uçuşun ardından Rus polisi, 29 yaşındaki Valeria isimli kadını tutukladı. Yolcular ve uçak ekibi, Vnukovo Havaalanı'nda polisin sarhoş kadını tutuklamasını alkışlayarak kutladı.

Antalya-Moskova uçağında taciz!2

YOLCULAR GÖZLERİNE İNANAMADI!

Olaya tanık olanlar, kadının yanında oturan erkeğin ilk başlarda Valeria adındaki kadına direnmeye ve onu uzaklaştırmak için mücadele verdiğini ancak sonrasında kadının erkeğe oral seks yapması karşısında gözlerine inanamadıklarını belirttiler.

Kadının yolculuk esnasında daha pek çok tuhaf davranışlarda bulunduğunu vurgulayan görgü tanıkları, kadının sarhoş olduğunu, uyarılmasına rağmen elektronik sigara içtiğini ve diğer yolcuları rahatsız ettiğini aktardı.

Antalya-Moskova uçağı

Tüm bunların yanı sıra kadının davranışlarını örtbas etmek için uçuş ekibine yüz dolarlık bir rüşvet vermeye çalıştığı, ancak hostesin parayı çöp kutusuna attığı ortaya çıktı. Valeria, çöp kutusunu uçağın zeminine boşaltıp parayı yerden aldı.