Son günlerde adı sık sık gündeme gelen  sanat güneşi Zeki Müren için anket düzenlendi. 4Gazinocular Kralı olarak bilinen Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan tarafından yapılan ankette sorulan kimi dinlemek istersiniz " Zeki Müren, Bülent Ersoy ve hiç biri " şıkları yer aldı. Ankette Zeki Müren büyük fark attığı Ersoy'a " Hiç Biri " şıkının da altında kaldığı görüldü. 

bülent ersoy kimdir

DurakMedya'da yer alan habere göre Zeki Müren hakkında yaptığı açıklamalar biranda gündeme gelen Bülent Ersoy ankette hüsrana uğradı. Gazinocular Kralı olarak bilinen Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan tarafından yapılan ankette Zeki Müren birinci çıktı. Zeki Müren hakkında yaptığı " Acımasız ve kıskanç biri.

sanat güneşi zeki müren kimdir

Bana olan kıskançlığından öldü'' diyerek tepki toplayan Bülent Ersoy, Sacit Aslan'ın  " En çok kimi dinlemek istersiniz" anketinde sonuncu oldu. Ankette Zeki Müren birinci,Hiç biri ikinci olurken,Ersoy çok düşük bir yüzdelik dilimi ile sonuncu oldu.

sacettin aslandan zeki müren bülent ersoy anketi

Mustafa Destici kızının TBMM'ye liyakatle girdiğini savundu, Kübra Par isyan etti Mustafa Destici kızının TBMM'ye liyakatle girdiğini savundu, Kübra Par isyan etti

'Bülent Ersoy hem cici annem, hem askerlik arkadaşım'

Sacit Aslan bir dönem babası ile ilişki olan Bülent Ersoy için " 'Bülent Ersoy hem cici annem, hem askerlik arkadaşım' demişti

Editör: Haber Merkezi