31 Mart Yerel Seçimleri'nden yüzde 3.7’lik bir sonuçla çıkan İYİ Parti’de gözlerin çevrildiği Genel Başkan Meral Akşener, Genel Merkez'de basın toplantısı düzenliyor.

Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle:

Kamuda çok maaş uygulamasını sona erdiren yasa Resmî Gazete’de yayınlandı Kamuda çok maaş uygulamasını sona erdiren yasa Resmî Gazete’de yayınlandı

"En kısa sürede kurultay toplayacağız"

"Milletimiz iki yumruk arasında sıkışmayı kabul etmediğini sandığa gitmeyerek gösterdi" "Erdoğan'ı defalarca uyardık. Milletin sabrını taşırma dedik. Tencere her iktidarı sallar dedik. Dün akşam kendisi eriyen oylarıyla yüzleşti.

Biz de seçmenin verdiği mesajı alacağız ve en kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız"

İstifa çağrısı gelmişti!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz,  dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı  açıklamada görevinden istifa ettiğini belirterek, Akşener’i de şu ifadelerle istifaya çağırmıştı:

“İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i istifaya davet ediyorum. Önümüzdeki genel seçimlerde ülkemizin AK Parti iktidarının kötü ve beceriksiz yönetiminden kurtulması için bugünden çalışmaya başlamalıyız. Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok. Bu yönde yapacağım çalışmalara ağırlık verebilmek için İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.” 

Ayrıntılar geliyor

Editör: Haber Merkezi