AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, Bahçelievler'de bulunan bir huzurevine ziyarette bulundu. Kurum'u Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan karşıladı.

Murat Kurum Huzurevi Ziyareti

Huzurevi sakinlerinden heykeltraş ve ressam Özcan Çelen, kendi çizdiği Murat Kurum portresini hediye etti.
 

"'Sadece İstanbul' Diyerek Hizmetlerimize Devam Edeceğiz"

Huzurevi sakinleri ile sohbet eden Murat Kurum şunları söyledi:

"Hep birlikte Türkiye'yiz, hep birlikte ülkemiz için, milletimiz için çalışıyoruz. Sizlerin bilgileri, birikimleri, tecrübesi bizim için çok değerli. Burada her ilden hanımefendilerimiz ve beyefendilerimiz var. Benim de her ilde bu süreçte bir hikayem var. 81 ile gitmiş bir kardeşinizim, evladınızım. O illerde depremlerde, sellerde, heyelanlarda milletimiz için hep mücadele ettim. Milletimizin her anında hep yanında olmaya çalıştım. Söz verdim, o sözleri hep tutmanın gayreti içerisinde oldum. Şimdi de inşallah 39 belediye başkanımla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak bu hizmetlere 'Sadece İstanbul' diyerek devam edeceğiz. Tek derdimiz İstanbul olacak, milletimizin sorunları olacak." dedi.

"İstanbul'un İki Yakasında Yaşam Merkezleri Yapacağız"

"Burada huzurevimizde güzel bir ortam var. Bu imkanları size sundukları için huzurevi çalışanlarımıza, il müdürlüğümüze ben çok teşekkür ediyorum. İnşallah biz de Büyükşehir Belediyesi olarak İstanbul'un iki yakasında yaşam merkezi dediğimiz projelerimizi sizlere sunacağız. Burada vakit geçireceksiniz."

Aybüke Yalçın Filmini İzledi

Huzurevi ziyareti'nin ardından Bağcılar'a geçen Kurum, burada, terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını anlatan filmi izledi. Yaptığı sosyal medya paylaşımında şunları ifade etti:

Naci Görür açıkladı: Deprem bekliyoruz Naci Görür açıkladı: Deprem bekliyoruz

Milletimize hizmet etmekten başka bir gayesi olmayan Aybüke öğretmenimizin hayatını anlatan filmi öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımızla birlikte izledik. Cesur yüreğinden, dik duruşundan çok etkilendik. Allah şehidimize gani gani rahmet eylesin. Hepimizin kahramanı olan Aybüke öğretmenimizi hiçbir zaman unutmayacağız!

Editör: Haber Merkezi