Yerel seçim hazırlıkları özellikle Büyükşehirlerle dolu dizgin devam ediyor. Cumhur İttifakının AK Parti'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da vakıf ve dernek ziyaretlerine devam ediyor.

STK Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Murat Kurum STK temsilcileri ile bir aray geldi. İBB Adayı Kurum, düzenlenen toplantıyı "İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı Sayın İbrahim Beşinci ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizle bir araya geldik" notuyla paylaştı.

Naci Görür açıkladı: Deprem bekliyoruz Naci Görür açıkladı: Deprem bekliyoruz

Sonraki Durağı İstanbul Ülkü Ocakları Oldu

Ziyaretleri kapsamında İstanbul Ülkü Ocaklarını da ziyaret eden Kurum, burada İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Alarslan Doğan ve yöneticilerle bir araya geldi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ile Bir Araya Geldi

Kurum son olarak Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile bir araya geldi. Trabzonspor forması hediye edilen görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaşan Kurum şunları söyledi:

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ile sporu, sporcuları, Trabzonspor’u konuştuk. Her daim kulüplerimizin yanında olacağız. İstanbul’umuzu tüm renkleriyle sporun başkenti yapacağız. 
Trabzonspor Kulübü’ne destekleri için teşekkür ediyorum.

Editör: Haber Merkezi