Cumhur İttifakı ABB Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Altınok, AK Parti Ankara İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin düzenlediği programlar kapsamında AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığını, MHP Etimesgut İlçe Başkanlığını ve Ülkü Ocakları Etimesgut İlçe Başkanlığını ve ziyaret etti.

"Projesi Olmayan Adam Yönetmemeli"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın "çılgın projem yok" sözlerini eleştiren Altınok, "Benim büyük projem yok diyor. Efendim ben yardım yaptım diyor. Bizim bir çok sosyal projemiz var. Her alanda Başkent'imizi dünya başkenti yapacağız. Projesi olmayan adam yönetmemeli. Öyle eserler yapacağız ki bu şehrin makus talihini değiştireceğiz. İnsanların ziyarete geldiği şehir olacak, Ankara" dedi.

Kandil, Asos, Gara, Hakurk ve Fırat Kalkanı bölgesinde 15 PKK'lı terörist öldürüldü Kandil, Asos, Gara, Hakurk ve Fırat Kalkanı bölgesinde 15 PKK'lı terörist öldürüldü

Altınok: Ülkücüler Seçim Otobüsü Değil!

Altınok MHP Etimesgut İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada, "Etimesgut! Size Enver Başkanı anlatmayayım. Büyükşehir Belediye Başkanı sosyal medyasındaki manşetini değiştirmiş. Biz milliyetçiyiz demiş. Ülkücüler sanki seçim otobüsü." İfadelerini kullandı.

"5 Yılda Bir Hayvan Barınağı Bitiremedi"

AK Parti Etimesgut İlçe başkanlığında yaptığı konuşmada Mansur Yavaş'ın vadettiği sözleri yerine getirmediğini söyleyen Altınok, "Verdiği sözlerin yüzde 90'ı tutmayan bir Belediye Başkanı var başkente 5 yılda bir hayvan barınağı yapamayan Belediye Başkanı var ilk 3 yılda köpek kulübesi yapamayan bir Belediye Başkanı var. Halkın arasında olmayan bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. Sokakta bir çocuğu sevmeyen, bir yaşının hatırını sormayan, bir hanım kardeşimize merhaba demeyen sanal ve yavaş bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. Ne yapacağız otuz bir Mart'ta? Sanal ve yavaş döneme hep beraber son vereceğiz." şeklinde konuştu.

"Cumhur İttifakı Zafer Kazanacak"

31 Mart'ın  tüm Ankaralıların zaferi olacağını dile getiren Turgut Altınok, "31 Mart akşamı inşallah Büyükşehiri kazanacağız. Kazanmak derken tabii nefsi değil. 31 Mart akşamını Cumhur İttifakımızın başarısıyla taçlandıracağız. Oy vermeyenleri ikna edelim. Başarı hepimizin, zafer hepimizin... Biz de sizleri mahcup etmeyeceğiz. 'İyi ki oy vermişiz' diyeceksiniz. Zafer inananlarındır. Durmak yok, yola devam... Füze gibi, ok gibi devam inşallah." diyerek oy istedi.

Editör: Haber Merkezi