Birincilik mücadelesi veren dizilerin hayranları, izledikleri yapımların reyting sıralamasını yakından takip ediyordu. 23 Aralık 2023 Cumartesi gününe ait reyting sonuçları sonunda belli oldu. İşte o günün reyting sonuçlarına dair detaylar...

İnci Taneleri'nin fragmanı yayınlandı İnci Taneleri'nin fragmanı yayınlandı

Reyting sonuçları, 23 Aralık Cumartesi günü ekranlara gelen Adım Farah, Kardeşlerim, Güldür Güldür Show, MasterChef ve Gönül Dağı gibi yapımların izleyici kitlesi tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. Dün akşamın en çok izlenen yapımını belirleyen reyting sonuçları açıklandı. 23 Aralık Cumartesi gününün reyting birincisi hangi yapım oldu merak ediliyor.

REYTİNG SONUÇLARI (23 ARALIK 2023)

Reyting sonuçları açıklandı.

Total'de TRT1'de yayınlanan "Gönül Dağı" birinci sırada yer alırken, ikinci sırayı ATV'de ekranlara gelen "Kardeşlerim" aldı. Üçüncü sırada ise yine TRT1'de yayınlanan "Gönül Dağı özeti" bulunuyor.

AB'de ise lider yine TRT1'den geldi; "Gönül Dağı" birinci sıradaydı. İkinci sırayı "Masterchef Türkiye All Star" alırken, üçüncü sırada ise yine "Gönül Dağı özeti" yer aldı.

GEÇEN HAFTANIN (16 ARALIK) REYTİNG SONUÇLARI

Total'de TRT1'de yayınlanan "Gönül Dağı" birinci sıraya yerleşirken, ikinci sırada ATV'de ekranlara gelen "Kardeşlerim" bulunuyor. Üçüncü sırayı ise yine TRT1'de yayınlanan "Gönül Dağı özeti" almıştır.

AB'de ise lider yine TRT1'den geldi; "Gönül Dağı" birinci sırada yer aldı. İkinci sırayı "Gönül Dağı özeti" alırken, üçüncü sırada "Güldür Güldür Show" yer almaktadır.