MasterChef Türkiye, yarışma heyecanı doruklarda! 17 Aralık Pazar akşamı yarışmacılardan biri veda edecek. Kalan yarışmacılar finale bir adım daha yaklaşacak. Peki MasterChef elenecek isim Dilara mı Esra mı Barbaros mu yoksa Batuhan mı olacak?

MasterChef izleyicileri heyecan dolu anlar yaşamaya devam ediyor. Masterchef yaklaşan finali ile izleyicileri ekran başına kilitliyor. Her hafta yapılan eleme sonrası kalan yarışmacılar hedeflerine bir adım daha yaklaşıyor.

Masterchef Yarismacilar

MasterChef'te Kimin Yolculuğu Son Buldu?

17 Aralık Pazar gecesi MasterChef Türkiye'de yaşanan heyecan doruk noktasına ulaştı. Yarışmacılar, hem mutfakta hem de hayallerindeki final için mücadele ederken, bu hafta veda eden kişi de merak ediliyor. Masterchef Esra, Batuhan, Barbaros ve Dilara, veda eden yarışmacı kim oldu?

Eleme sonrasında MasterChef kalan 8 yarışmacı ile devam edecek. MasterChef All Star bu yılki sezonunda 9. sıranın sahibi kim olacak?

İlk Tur Sonuçları

Bıldırcın ve börülce konseptli lezzetli tabaklar çıkartan yarışmacıların ilk etapta aldıkları puanlar:

  • Barbaros: 20,5
  • Esra: 15,5
  • Batuhan: 18
  • Dilara: 17

Barbaros ilk turu birinci olarak bitirdi. Yarışmacılar ikinci turda yeniden kozlarını paylaşacak.

MasterChef Batuhan ve Barbaros elenmekten kurtuldu. Oylama neticesinde Batuhan 37,5 puan aldı. Barbaros da 35 puan aldı. Esra ve Dilara mücadeleye devam ediyor.

Dilara 31.5 puan, Esra ise 15.5 puanda. Esra'nın üç şeften de 16 puan üzerinde puanlar alırsa Dilara elenecek. 

17 Aralık Masterchef elenen isim Dilara oldu.