İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Denizbank Levent Büyükdere Caddesi Şube Müdürü Seçil Erzan'ın da aralarında bulunduğu 2’si tutuklu 7 sanıklı davayla bağlantılı olarak bir yeni iddianame daha hazırlandı. Savcılıkça hazırlanan bu iddianame mahkeme tarafından kabul edilerek dosyanın birleştirilmesine karar verildi.

Seçil Erzan davasına yeni mağdurlar eklendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Fatih Altıntaş şikayetçi olarak yer aldı. Altıntaş, ifadesinde Erzan’ı eşinin annesinin akrabası olmasından dolayı tanıdığını belirtti. Altıntaş, Seçil Erzan’ın 2023 yılında kendisine ulaşarak ünlü isimlerin de içinde olduğu bir fon hakkında bilgi verdiğini ve yatırım yapmasını istediğini aktardı. Şubat 2023’te Seçil Erzan’a 78 bin dolar verdiğini ancak karşılığında herhangi bir belge almadığını ve Erzan’ın fona yatırımcı bulması halinde kendisine de kar payı vereceğini söylediğini belirterek şikayetçi olduğunu ifade etti.

Seçil Erzan davasına yeni mağdurlar eklendi!

Savcılık, Seçil Erzan hakkında "Tacir veya Şirket Yöneticisi Olan ya da Şirket Adına Hareket Eden Kişilerin Ticari Faaliyetleri Sırasında Dolandırıcılık" suçundan düzenlediği iddianameyi, ana davanın görüldüğü İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi. Mahkeme, yeni iddianamelerin ana dosyayla birleştirilmesine hükmetti. Böylece mağdur sayısı 27’ye yükselirken, Seçil Erzan için istenen ceza talebi de 87 yıldan 285 yıla yükselmiş oldu.