Rüya, uyku sırasında yaşanan ve görsel imgeler, sesler, duygular ve düşüncelerden oluşan zihinsel bir deneyimdir. Rüyalar canlı ve gerçekçi olabileceği gibi, garip ve mantıksız da olabilir.
Rüya görmek uyku esnasında yaşanan  görsel, imgeler, semboler sesler vb düşüncelerden oluşan zihinsel bir deneyimdir.Anlamlı rüyaların yanı sıra anlamsız garip ve mantıksız olarak değerlendireceğimiz rüyülarda olabilir. Her rüyada bir anlam aramak gerekmiyor.

Rüyada saç kesmek ne demek? Rüyada saç kesmek ne demek?

Rüya Tabirleri: Rüyada Balık Görmek Ne Anlama Gelir? Rüya Tabirleri: Rüyada Balık Görmek Ne Anlama Gelir?

Ancak geçmişten günümüze en çok merak edilen konulardan biride rüya yorumlarıdır.  Rüyada görülen semboller kişiye göre değişkenlik gösterir.
her sembol ve imge herkes için aynı anlamı taşımaz.

Rüyalar kişinin geçmiş ve şimdiki zamanında yaşadığı duygu ve  olaylarla ilişkilendirmektedir.Rüyalar semboller ve imgeler aracılığıyla mesaj verir. İşte bu mesajları anlayabilmek ise rüyayı doğru yorumlamaya bağlıdır.

Rüyada su içmek ne anlama gelir?

rüyada temiz su içmek ne anlama gelird

Rüyada su  huzuru temsiler. Rüyada berrak ve temiz su içmek mutlululuğu temsil eder. Berrak su içinde bulunduğunuz sıkıntılı ruh halinden feraha çıkacağınız ve 
sürprizler alacağınız anlamında ifade edilebilir.

Rüyada bulanık su içmek 

rüyada bulanık su içmek ne anlama gelir
  Sıkıntıyı, huzursuzluğu ve rızık darlığı olarak yorumlanır. Aynı zamanda rüyada bulanık su içmek etrafınızdaki insanlarla  sıkıntı yaşayacağınız anlamında yorumlanabilir. Çamurlu ve kirli su içmek ise, içsel endişenizi  psikolojik olarak yaşadığınız sorunlar olduğunu  bunun bir süre daha devam edeceği  anlamındadır.

rüya görmek nedir rüya görmek nasıl yorumlanır
Rüyalar genellikle kişinin iç dünyasıyla bağlantılıdır. Geçmişte yaşadağınız olumsuz bir durum yıllar sonrada olsa  bilinçaltı yoluyla rüyanızda size mesajlar vererek
o sıkıntıyı ruhsal durumunuza yasnıtarak  hissettirir.