Zuhal Topal'la yemekteyiz Hümeyra hanım kaç puan aldı? 16.05.2024 Zuhal Topal'la yemekteyiz Hümeyra hanım kaç puan aldı? 16.05.2024

Yaklaşık 9 milyon abonesi olan Ruhi Çenet'in YouTube kanalı birkaç gün önce tekrar çalındı. Ünlü YouTuber, kanalını geri almayı başardıktan sonra "Kanalımız hacklendi, lütfen sahte yayınlara inanmayın" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Kanalı ilk kez hacklendiğinde tüm videoları silinmiş ve yaklaşık 300.000 abone kaybetmişti. Şimdi ise kanal bir kez daha çalındı.

Bu sefer, kanalın profil fotoğrafı ve adı da değiştirilmiş durumda.

RUHİ ÇENET KİMDİR?

Ruhi Çenet, 20 Ekim 1990 tarihinde Aydın'da doğdu. Çocukluğu Manisa ve Bandırma'da geçti. Üniversite eğitimini 2007'de Hindistan'da tamamladıktan sonra 2011 yılında Türkiye'ye döndü. Türkiye'ye döndükten sonra, "Ruhi Çenet Videoları" adıyla YouTube platformunda video içerikleri üretmeye başladı, kanalını 19 Eylül 2012'de açtı. Kısa sürede Türkiye'nin önde gelen YouTuber'larından biri haline geldi. Bilgilendirici, eğitici, öğretici ve belgesel türlerinde videolar çekmektedir ve bağımsız bir belgesel yapımcısıdır. Ağustos 2019'da Cansu Gizem Çenet ile evlendi. 2022 Ocak ayı itibarıyla İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca ve Portekizce dillerinde de içerik üretmektedir.