2014 yılında iş insanı Bedri Güntay ile hayatını birleştiren Karahan'ın bu evlilikten iki erkek çocuğu var. Karahan, Berfu Yenenler'in YouTube'da sunduğu 'Talk Show Perileri'ne konuk olarak uzun süredir ekranlardan uzak kaldığı dönemde evliliğiyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Oyuncu,

"Evlilik düzen ister. Bedri akşam eve gelince kapıyı benim açmamı, sabah da uğurlamamı istiyor. Ama o an aklıma gelmiyor. Hep kendi ayaklarımın üzerinde durup paramı kazandım. Hiçbir erkeğin maddi manevi desteğine ihtiyaç duymadım. Ancak şimdi eşim var. Onu ezmemek lazım. Erkek de kendini erkek gibi hissetmeli. Unuttuğun an dengeler şaşabiliyor." şeklinde konuştu.

Sertab Erener estetik mi yaptırdı? Sertab Erener estetik mi yaptırdı?

Karahan, ayrıca eşi için bir dönem çıplak fotoğrafların sosyal medyadan geldiğini itiraf etti. "Bir ara kadınlar eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyorlardı, sosyal medyadan. Eser'e gelmiyor mu? Benim eşime full çıplak fotoğraflar geliyor. Ama ben takılmam öyle şeylere, hiç kıskanç değilimdir." diyerek konuyu açıkladı.

Estetik iddialarıyla ilgili de konuşan Karahan, "Bir botoks yapıyordum. Spor yaptığım için metabolizmam çok hızlı çalışıyor. Ben cilt yapısı olarak şanslı bir kadınım. Cildime hep özen gösterdim." şeklinde konuştu.

Ayrıca yüksek fiyatlarla ilgili olarak, "Daha az dışarıda yemek yiyoruz. Gelen hesaplar şoke edici durumda. Market ve manav fiyatları çok yüksek." şeklinde dert yandı.