Teknoloji devi Samsung'un geçtiğimiz günlerde tanıttığı Galaxy Tab S6 Lite (2024) fiyatı açıklandı. Orta segment özellikleriyle ve şık bir tasarımı ile öne çıkan tabletin fiyatı ne kadar ? Fiyat ve özelliklerini sizler için derledik.

Galaxy Tab S6 Lite (2024) fiyatı ve özellikleri

Samsung, yenilenerek piyasaya sürdüğü Galaxy Tab S6 Lite (2024) modelinin fiyatını duyurdu. Açıklamalara göre 64 GB depolamalı sürümü 349 Euro'dan başlıyor. Bunun yanında 128 GB'lık depolama alanına sahip olmak isterseniz 379 Euro ödemeniz gerekiyor. Şu an da iki model de ise sadece Gri rengi mevcuttur.

 galaxy tab s6 tablet

Whatsapp artık internetsiz kullanılabilecek! Whatsapp artık internetsiz kullanılabilecek!

Ekran kısmına gelecek olursak, 10,6 inçlik bir panel bizlere geliyor. Ayrıca WUXGA çözünürlüğe sahip olan bu tablet S-Pen desteğinede sahip olacak.

Tabletin arka kamerasını incelediğimizde 8 megapiksellik bir kamera ve önde ise 5 megapiksellik bir selfie kamerası bizleri karşılıyor. İşlemci ismi henüz açıklanmasa da exynos 1280'den güç alacağı söyleniliyor.

Diğer teknik özelliklere baktığımızda ise 4 GB ram alanına sahip bu ürün de depolama artırımına imkan sağlayan microSD kart yuvası bu cihazda yer alıyor. Pil kapasitesi ise 7.040 mAh.