8 çocukları olan Sünbül ve Neşet çiftinin üç kızları İnafet,Duygu ve Yasemin 4 gün önce  evden çıkarak kayıplara karıştı.Perişan olan aile kızlarının bulunması için Esra Erol'a başvurarak yardım istedi.Baba Neşet kızlarına daha önce şiddet uyguladıpı için gittikleri düşünülürken Neşet bey kızlarına seslendi;

'Kızlarım ben sizin ayaklarınızın altını öpeyim sizinle arkadaş olacağım bundan sonra söz veriyorum ben herşeye razıyım yeterki geri dönün' şeklinde konuştu.

Esra Erol'da kayıp üç kız kardeş bulundu!

Canlı yayına telefonla bağlanan bir izleyici 

Survivor dokunulmazlık ve ödül oyununu kim kazandı? (27 Nisan 2024) Survivor dokunulmazlık ve ödül oyununu kim kazandı? (27 Nisan 2024)

'Ben kızlarınızı Mersin ulucaminin orada pansiyon ararken gördüm. Yolda insanlara pansiyon aradıklarını söylüyorlardı.Konuştuğu bayanlardan biri burasının tehlikeli olduğunu aileniz nerede diye  sorduğu an anne babamız ayrı biz Ankara'dan gelidik şeklinde cevap verdiklerini duydum' dedi 

Esra Erol'da kayıp üç kız kardeş bulundu!

ESRA EROL KIZ KARDEŞLERİ BULDU!

Canlı yayına gelen ihbarlar sonucunda üç kız kardeş bulundu!Babalarından dolayı evden kaçtıklarını.Sürekli evde oturdukları için canlarının sıkıldığını ve babalarının gezmeye gitmelerine izin vermeyeceğini düşündükleri için evden kaçtıklarını dile getiren kardeşler evden kaçtıklarına pişman olduklarını söyledi.