Gülben Ergen, Demet ve Jess ile 'Gel Konuşalım'a konuk oldu.

Çocukları çok seven ünlü, "Çocuklar Gülsün Diye" projesinin ne zaman ve nasıl başladığını anlattı. 

"Benim için ibadettir"

Ergen, 2012 yılında hayata geçen proje sonrasında dernek olma yolunda ilerlediğini aktardı. Ayrıca çocukların ünlü için çok önemli olduğunu da "Bütün çocuklara bakabilirim, çocuklara iyilik yapmak benim için ibadettir." dedi.

Hira Dağı'na çıkarıp dualar etti

Demet Akalın, Gülben Ergen'in inancının çok kuvvetli olduğunu söyledi ve bunun üzerine Gülben Ergen, Akalın'ın kızı Hira'ya aldığı hediyeyi Hira Dağı'na çıkarıp dualar ettiğini söyledi.

Gülben Ergen, Demet Akalın arkadaşlığı da son hız devam edip önceden çok eğlendikleri ve şarkı söyledikleri ayrıca Deniz Seki'nin de olduğu görüntü kamerala da yansıtılarak konuşuldu.

"Alıştım yalnızlığıma"

Azeri kızı Günel  İbrahim Tatlıses'i ağlattı Azeri kızı Günel İbrahim Tatlıses'i ağlattı

Demet Akalın, Gülben Ergen'e ilişki hakkında sorular sordu. Gülben Ergen ise : "Ben böyle çok iyiyim, alıştım yalnızlığıma." dedi.

"Herkesin kendi hayatı"

Gülben Ergen, açıklamalarına devam ederek giyimimden, konuştuğuma ve dışarı çıkmama kadar karışılmasını doğru bulmuyorum dedi. Herkesin hayatının kendisine özel olduğunu ve bunun için şarkı çıkardığını bile itiraf etti.

İspanya'ya gidecek

Ayrıca oğlu için güzel, fakat kendisi için biraz buruk olacak haberi verdi. 'Oğlum Atlas üniversite için İspanya'ya gidecek." dedi.

'Bilinmeyen hatıralar'

Demet Akalın ve Gülben Ergen hiç bilinmeyen hatıralarını anlatarak keyifi bir sohbet geçirdiler. Jess Molho ise 1996 yılından itibaren söylediği şarkıları yer alan bir klip hazırladıklarını söyledi.

Gülben Ergen, 'Gel Konuşalım' programında izleyicilerine bir sürpriz yaparak şarkı söyledi. Şarkı söyledikten sonra televizyonda şarkı söylemenin çok farklı bir tat olduğunu dile getirdi.

Gülben Ergen, içimde kalan şarkılar da bana hizmet etti diyerek şarkılarına canlı yayında teşekkür etti.

"Yıldız Tilbe'nin şarkılarını söylerim"

Jess Molho, evde kendi halinizdeyken hangi şarkınızı mırıldanırsınız dedi. Gülben Ergen kendi şarkısını mırıldanmadığını itiraf etti ve Yıldız Tilbe'nin şarkılarını söylerim dedi.

Hayatın film olursa hangi film olmasını istersiniz sorusuna ise Gülben Ergen, 'Hayatımın film olmasını istemem' dedi. Gülben Ergen, ama  'Çocuklar gülsün diye' projesinin çok detaylı yer alıp konuşulmasını isterim dedi. Ünlü şarkıcı, Dadı dizisinde konuk oyuncu olan Jess Molho için oldukça şaşırdı. Dadı dizisindeki repliklerinin uzunluğuna da dikkat çekti.