"Yalı Çapkını" dizisinin yıldızı Afra Saraçoğlu, oyunculuk başarısının yanı sıra aldığı üç ödülle de gündeme geldi. Saraçoğlu, bir üniversitenin düzenlediği ödül töreninde "En İyi Kadın Oyuncu", "En İyi Dizi Çifti" ve dizide babasını canlandıran Diren Polatoğulları ile birlikte "En İyi Dizi Ödülü"nü kazandı.

Özel hayatı ve aşk yaşamıyla sık sık magazin gündemine taşınan Saraçoğlu, tören sırasında üniversite hayatı hakkındaki sorulara, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü dondurduğunu ve "Yalı Çapkını" dizisinin üçüncü sezonunun tamamlanmasının ardından eğitimine devam etmeyi planladığını belirtti.

Selen Soyder yeni aşkını ilan etti! Selen Soyder yeni aşkını ilan etti!

Afra Saraçoğlu'nun eğitim hayatıyla ilgili sosyal medyada yapılan eleştirilere annesi Lütfiye Saraçoğlu'dan sert bir yanıt geldi. Lütfiye Saraçoğlu, kızının üniversiteyi yüksek puanla kazandığını ve bir yıl başarılı bir şekilde okuduğunu, çalışmaları nedeniyle okula ara vermek zorunda kaldığını vurgulayarak, Afra'nın eğitimine devam etme arzusunu ve İngilizce becerisini öne çıkardı. Bu açıklama, Afra Saraçoğlu'nun hem profesyonel hem de akademik hayatına olan bağlılığını gözler önüne serdi.