Esra Erol'a katılan Döndü ve eşi Gökhan, öyle iddialarda bulundu ki seyirciyi hayrete düşürdü. Döndü: "Ben, 3 harflilerle ve sözde hocayla evliyim." dedi. Ayrıca şok edici görüntüler de ortaya çıktı.

Döndü sevmediğini öne sürse de Gökhan inanmayıp: "Sevmemekten değil , iyi değil sadece." diye kendisini inandırmaya devam ediyordu. Döndü, sonrasında ise: "Yaptıklarının bedelini ödüyorsun."  diye bağırdı.

İlacın yan etkisiymiş

Döndü'nün kardeşi, canlı yayına bağlandı ve açıklaması şok etti. "Videoyu çekip doktora izlettim, şizofrenlik durumu yok, ilaçlar yanlış yazılmış." dedi.

Gaddar  yeni bölüm fragmanı izle Gaddar yeni bölüm fragmanı izle

İlacın vücuttan çıktıktan sonra ise Döndü'nün normal olduğunu söyleyen kardeşi: "Kardeşimin aklını 3 harflilerle yıkayan Gökhan ve annesi." dedi.

Döndü'nün kardeşi Zehra Hanım: "Kardeşimin hiçbir sorunu yok, yanlış ilaçlardan dolayı atakları oldu." dedi. Ayrıca Gökhan'dan boşanmasını istediğini dile getirdi.

"Ben, her seferinde bir olayla eve dönerdim." diyen Döndü ise: "Evimize de misafir gelmezdi." dedi. Her seferinde ezildiğini öne süren Döndü: "Hep aşağılardı beni." dedi.