Serengil, olayın evinin önünde gerçekleştiğini belirtti. Güvenlik görevlilerinden aldığı bilgiye göre, aracı kullanan kişinin Cübbeli Ahmet'in koruması ve aynı zamanda polis olduğu iddia edildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Serengil, “Evimden içeri girerken hızla üzerime bir araç geldi. Kendimi son anda kurtarmasaydım bana çarpacaktı. Güvenlik, bu aracın Cübbeli Ahmet'in korumalarına ait olduğunu ve korumaların polis olduğunu söyledi” ifadelerini kullandı.

Zerrin Özer vasiyetini açıkladı! Cenazemde Janes Joplin’in şarkısı çalsın Zerrin Özer vasiyetini açıkladı! Cenazemde Janes Joplin’in şarkısı çalsın

"Köpeklerimi zehirlediler, şimdi de beni hedef aldılar"

Seren Serengil, geçmişte yaşanan bir başka olayı hatırlatarak, sokak köpeklerinin ve kendi evcil hayvanının zehirlendiğini söyledi. Serengil, bu durumun mahalledeki husumetlerin bir sonucu olduğunu iddia etti: "Geçen yıl köpeklerim zehirlendiğinde de aynı kişilerden şüphelenmiştim. Bu düşmanlık, tarikatlarla ilgili eleştirilerimden ve hayvan haklarını savunmamdan kaynaklanıyor.”

"Hayatım bu şekilde tehlikede"

Serengil, yaşadığı sitenin güvenliğinden kamera kayıtlarını talep ettiğini ancak olayın net şekilde görüldüğü kayıtların verilmediğini öne sürdü. Evinde yalnız yaşadığını ve sürekli tehdit altında olduğunu belirten Serengil, şunları kaydetti:
“Ben bu evde yalnız yaşayan bir kadınım. Hayatımın bu şekilde tehlikede olması kabul edilemez. Kamera görüntülerinde açıkça görünüyor; üzerime araba sürülüyor. Bu kişiler hakkında hukuki süreç başlatacağım.”

"Tarikatlar hakkında yaptığım eleştirilerden dolayı düşman oldular"

Olayın sadece kişisel bir anlaşmazlık olmadığını dile getiren Seren Serengil, tarikatlara yönelik eleştirilerinin de kendisini hedef haline getirdiğini belirtti: "Tarikatların oluşumu zaten yasak. Hayvanların haram olduğunu savunuyorlar, bu yüzden köpeklerimi zehirlediler. Eleştirilerime tahammül edemedikleri için bana düşman kesildiler.”

Serengil, olayın ardından Paşabahçe Karakolu'na giderek ifade verdi. Kamera görüntülerinin eksik olduğunu belirten ünlü isim, yetkililerden konuyla ilgili detaylı inceleme yapmalarını talep etti.

Editör: Elif Erbay