Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Willian Arao, Yunanistan ekibi Panathinaikos'a transfer oldu.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni sezon yapılanmasını sürdüren futbol A takımımızda, oyuncularımızdan Willian Arao’nun kalıcı transferi konusunda Yunanistan’ın Panathinaikos Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Arao’ya yeni kulübünde başarılar dileriz." dendi.
BONSERVİS 3 MİLYON EURO
Panathinaikos, 31 yaşındaki orta saha oyuncusu ile iki yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
Fanatik'te yer alan habere göre; Flamengo'dan 3 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Willian Arao'dan 3 milyon Euro civarında bir gelir elde edilmesi tahmin ediliyor.
Ülkesinin Corinthians, Portuguesa, Chapecoense, Atletico Goianiense, Botafogo ve Flamengo takımlarında forma giyen Arao, geçen sezon Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Sarı-lacivertli formayla 45 resmi maça çıkan tecrübeli oyuncu, takıma 1 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.
✍️Willian Arao @willianarao 🟢⚪️#Panathinaikos #PAOFC #Transfers pic.twitter.com/Tx4KhZyouM
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) August 17, 2023
"KARARIMI KOLAY VERDİM"
Panathinaikos kulüp yetkilileri, Willian Arao'yu havaalanında karşıladı. Brezilyalı futbolcu, orada bulunan gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Havalimanında yaptığı açıklamada şampiyonluklar yaşamak için Panathinaikos'a geldiğini belirten başarılı orta saha oyuncusu, "Panathinaikos formasıyla şampiyonluklar kazanmak istiyorum. Büyük bir takım arayışındaydım ve Panathinaikos şampiyonluklar kazanmak isteyen harika oyunculara sahip. Panathinaikos da şampiyonluk peşinde koşan bir takım ve bu yüzden kararımı kolay verdim" dedi.